Tarieven

Het is niet eenvoudig om globaal aan te geven wat uw (nieuwe) website gaat kosten. Veel factoren zijn hierop van invloed. Toch vindt u hieronder een indicatie, waaraan u overigens geen rechten kunt ontlenen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW (19%).

Het tarief voor het realiseren van een eenvoudige website van 1 tot 10 pagina's zonder database, met content-advies start vanaf 500,- . De kosten voor registratie van uw domein en hosting van uw website zijn vanaf 35,- per jaar. Uiteraard zijn allerlei varianten websites mogelijk, ook omvangrijkere en complexere sites, met of zonder Content Management Systeem of webshop.

Het beheer van uw website geeft u in handen van Mat Webcreations vanaf 50,- per jaar. Voor dit bedrag wordt uw site een paar keer per jaar bijgewerkt. We zullen vooraf duidelijke afspraken maken over de frequentie en omvang van de aanpassingen, afhankelijk van uw wensen.

U kunt ook gebruik maken van losse diensten, bijvoorbeeld alleen advies, alleen ontwerp, alleen bouw, alleen content-advies of alleen beheer.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem contact op met Mat Webcreations.

      


030-6880935

Algemene voorwaarden

 Copyright Mat Webcreations 2005-2013